d12-logokort-grn   
 
 
Rosenparade i DISTRIKT12 2017

I forbindelse med årets sidste planlagte C-stævner for pony i henholdsvis dressur og spring, afholder Distrikt12, i samarbejde med værtsklubberne, Rosenparader. I 2017 afholdes begge i HARK: dressur den 29/10 og spring den 17/12.

Formålet er at festliggøre de 16-årige rytteres afslutning på deres ”ponytid”.

Ryttere der ikke starter ved ”årets sidste pony-stævne”, er også velkomne til at melde sig til Rosenparaden, ligesom ryttere fra andre distrikter kan tilmelde sig og deltage.

Tilmelding foregår via Go!

Senest 5 dage inden stævnet, udfylder og mailer de tilmeldte rytterne oplysnings-/tilmeldingsskemaet med stævneresultater m.v. til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  Skemaet findes herunder.

Alle tilmeldte ryttere møder reglementeret påklædt uden hest på det fastlagte tid og sted.

Rytterne marcherer ind til fods ledsaget af dannebrog. Ceremonien forventes at vare ca. 1 time afhængig af antal deltagere.

Tidspunkt for ceremonien fastsættes i forbindelse med fastlæggelse af de endelige starttider, og så vidt muligt om eftermiddagen.

Formanden eller stævneudvalgsformanden for Distrikt12 holder en kort tale og overrækker distriktets afskeds roset til alle.

Værtsklubben overrækker roser til alle og præmie til vinderen af kammeratskabs-prisen.

De tilmeldte ryttere udpeger selv vinderen af kammeratskabs-prisen.

I forbindelse med overrækkelse af roserne, oplæses rytternes indsendte kortfattede omtale af egne pony-resultater m.v. under ceremonien.

Rytterblanket til udfyldelse inden rosenparade (word) - se HER

Rytterblanket til udfyldelse inden rosenparade (pdf) - se HER